Framgång, såväl som förändring, är värt att fira! Hösten är kommen och den nya The Lobby-familjen likaså. Det uppmärksammar vi givetvis med pompa och ståt i form av en livlig After Work tillsammans med dig och våra aktörer.   

Ny årstid, nytt tema

The Lobby är en dynamisk handelsplats där företag, stora som små, flyttar in för att visa upp just sina idéer. Med andra ord är lokalen på Regeringsgatan 61 i ständig rörelse och ingen dag är den andra lik. Vad passar väl bättre än en torsdags-AW för att skåla in det nya hösttemat ”Back to work”?

Torsdags-AW i The Lobby

Den 19e september vankas det återigen en storslagen After Work i The Lobby tillsammans med alla nya gäster som redan hunnit bli en del av hushållet. En AW tillsammans med den varma The Lobby-familjen är en perfekt torsdagsaktivitet för dig och dina vänner.

Festligheterna pågår mellan kl. 17:00-19:00 och det bjuds på både smaksensationer och höstinspiration. Njut av alkoholfri dryck och tilltugg samtidigt som du lär känna våra nya gästande varumärken och ta del av exklusiva erbjudanden och upplevelser.

Foto: Beata Cervin

Mingla, nätverka och inspireras

På plats är även grundarna bakom varumärkena – redo att svara på frågor och funderingar om allt från cykeldäck och sidenblusar till soffkuddar och appar. Med en hel drös passionerade entreprenörer under ett och samma tak kan det knappast bli annat än succé.

Dessutom utlovas en spännande utlottning av särskilt utvalda produkter från våra nya aktörer som, tillsammans med hösten, äntrat The Lobby. Eventet är öppet för alla och det är bara att komma.

Skriv upp följande i kalendern:

After Work i The Lobby på Regeringsgatan 61 i Stockholm. Från kl. 17:00-19:00.

Och kom ihåg att RSVP:a på Facebook. Här hittar du eventet!

 

Välkommen in!