Inred sommarstugan eller platsen du befinner dig på under sommaren med saker som du tycker om och njuter av att se varje gång du kliver innanför dörren. Inredning som skapar en känsla av välbehag, känns härliga mot huden och speglar din egen personliga stil och smak hittar du här.

Att ha ett hem eller en plats precist utformad efter vad du tycker om är ett måste. Exklusiva, härliga material prydda med fina mönster och handgjorda kreationer med funktionalitet finner du nedan. Inred sommarstugan eller din plats för sommaren med dessa fantastiska detaljer som kommer att fungera mer än en detalj – de kommer att ta plats och sätta guldkanten som saknas på hemmet.

Wilma & Louise som drivs och startades av Louise Härntoft erbjuder lyxiga och färgglada produkter som kommer att piffa till ditt sommarställe ordentligt.

De stora plädarna, som även finns tillgängliga att känna på i The Lobby, är hela 130×180 cm och är designade i flera härliga mönster och färger. Tillverkade i 100% ekologisk jacquardvävd bomull och med en rogivande tyngd är det tydligt att dessa plädar är av hög kvalitet. I samma design och material erbjuder Wilma & Louise stora och härliga soffkuddar som är underbara att luta huvudet emot efter en lång dag eller vid en paus under sommaraktiviteterna.

De olika designerna blir otroligt läckra att kombinera.

(Foto: Wilma & Louise)

Ha dessa detaljer i soffan eller nära till hands för att snabbt sno om sig när kylan kryper på under kvällen, själv eller med hela familjen som säkerligen också får plats. Mysfaktorn höjs garanterad både högt och snabbt med dessa vackra detaljer på plats.

När mörkret faller, gästerna är kvar och trevligheterna fortfarande pågår kan man behöva en ljuskälla för att fortsätta kvällen. Då kommer nästa tips väl till hands: Denna exklusiva och eleganta designlampa från Leglight by Kippel.

Leglight by Kippel startades av Sara-Tuva Kippel och hennes verk är kreerade med stor kärlek och omsorg. Sara-Tuva fick idén till lamporna då hon önskade att skapa en skulptur som också var funktionell.

Foten är skapad i finbetong som blir en spännande kontrast till kjolen som är skapad i thaisiden – vilket har en karakteristisk struktur och fyllighet. Materialet används ofta till kläder för festliga tillfällen. Sara-Tuva skulpterar själv lampan från grunden och skräddarsyr sedan kjolen, som bland mycket annat, gör att denna lampa är en fantastik detalj att ha i din inredningssamling.

 

(Foto: Leglight by Kippel)

 

I The Lobby kan du titta på lamporna från Leglight by Kippel och se Wilma & Louise:s sortiment. Kom förbi och känn på materialen och välj ut just din detalj.