En trogen kompanjon vid din sida från tidig morgon till sen kväll, genom svåra utmaningar och berikande möjligheter. Din handväska är så mycket mer än en praktisk accessoar – den säger mycket om vem du är och vad framtiden har att erbjuda.

Klassiskt, smart och trendigt

Klassiska handväskor, smarta totes och trendiga kuvertväskor – vissa saker går det inte att få nog av. Den stilsäkra, eleganta och kraftfulla kvinnan som jagar den ultimata vardagsväskan kan sluta leta.

I limiterad upplaga tillverkar Miroux handgjorda väskor i tidlös design med målet att ständigt influera och inspirera starka kvinnor till att bli sitt bästa jag. Det svenska varumärket är helt nytt och finns nu i The Lobby, redo att främja kvinnans superkraft.

Ansvarsfull produktion

Tro, tillit och passion är de tre ledorden som tillsammans utgör kärnan av Miroux, vilket speglas i kollektionerna som erbjuds. För skapelser som består garanteras ansvarsfulla processer och medvetna val från designidé till färdig produkt.

Miroux startades redan 2017 av en familj av entreprenörer från Västkusten med stor passion för mode och design. I kombination med lång erfarenhet inom IT och HR föddes ett varumärke som ständigt söker nya lösningar för en stilsäker och effektiv vardag.

(Foto: Miroux)

Mode + tech = sant

Teknologin är ständigt närvarande och väskan Prime är utrustad med en uppladdningsbar LED-lampa – ett smart verktyg som åtminstone suddar ut ett av de många problemen som riskerar ta över vardagen.

Allt du behöver göra är att trycka in den svarta knappen på insidan av väskan, se hur väskans huvudfack lyses upp för att snabbt hitta det du letar efter. Säg hejdå till det besvärliga rotandet och frustrationerna som stjäl tid av din dag.

En väska som mognar med tiden

Miroux erbjuder en mängd olika handväskor som passar de flesta tillfällen. Med sparsamt behandlat italienskt läder i högsta kvalitet får varje väska en unik karaktär som växer fram över tid.

Ta väl hand om din handväska: Förvara den i sin tygpåse för att gardera för damm, skydda insidan av väskan från vätskor och vassa föremål samt bevara formen genom att fylla väskan med tidningspapper när den står och vilar på hatthyllan.

(Foto: Miroux)

Ständigt på språng

Från tidiga morgnar på språng och luncher på stan till eftermiddagar på kontoret och festliga äventyr när solen gått ner. Tillsammans med Miroux blir ingen dag den andra lik.

För den moderna kvinnan finns rymliga modeller i klassisk design såväl som mindre väskor och plånböcker. Den ultimata räddaren i nöden för en händelserik vardag som kräver en pålitlig partner – natt som dag.

Ikonisk elegans

Den ikoniska Esplanade med sin klarröda färg gör vilken outfit som helst komplett, utan att stjäla uppmärksamheten allt för mycket. Precis som en väska ska vara, helt enkelt.

Välkommen in till The Lobby för att ta del av Miroux:s höga kvalitet, genuina design och kraftfulla uttryck.

Här kan du se mer av Miroux.

(Foto: Miroux)