Erikshjälpen är en trogen vän som hängt med oss i The Lobby under våren. Utvalda prylar, vintage-plagg och unika skatter finns att upptäcka i vår blomstrande nedervåning.

Det glada 90-talet

Redan i början av 90-talet öppnade Erikshjälpen sin första second hand-butik och idag finns de på 63 olika platser runt om i landet.

Inte nog med att de erbjuder unika plagg och prylar – Erikshjälpen arbetar dessutom aktivt för en ljusare framtid för utsatta barn världen över. Vinsten går oavkortat till sociala och humanitära insatser som gör skillnad i barns liv, i Sverige såväl som internationellt.

Hållbart och unikt

Ännu en anledning till att shoppa från Erikshjälpen är den hållbara och miljömässiga aspekten av det hela. Genom att återanvända kläder och förlänga dess livslängd kan vi spara flera miljoner kubikmeter vatten och minska koldioxidutsläppen markant.

Med målet att ta tillvara på jordens resurser och bidra till en ljusare framtid är Erikshjälpen det självklara valet för den medvetna fashionistan.

erikshjalpen-tallrikar
(Foto: Erikshjälpen)

Shoppa från soffan

Är du en person som hellre shoppar på nätet finns det självklart en tjänst för det också. På Secondhand.se finns tusentals guldkorn från butiker runt om i landet samlade, redo att hitta nya ägare och fortsätta sin historia.

På Secondhand.se hittar du allt från kritvita sneakers till pälsmössor och barnkläder. Dessutom finns en mängd samlarobjekt från 1700-talet och framåt som bjuder på en virtuell resa genom Sveriges historia.

Smart påskpynt

Såhär i påsktider finns en hel sektion med utvalda dekorationer som garanterat höjer stämningen och bidrar till en härligare påsk. Kermaikhöns, kycklingar i glas och äggkoppar – för att nämna några.

Spana in påsksamlingen på Secondhand.se här!

Smidig online-shopping

Passa på att prova The Lobby’s smarta tjänst Click & Collect när du shoppar online. Tillsammans med Mailboxes Etc. arbetar vi för att göra det smidigare att shoppa online och hämta ut paket.

Ange leveransadress Regeringsgatan 61, 111 38 Stockholm vid beställning så låter du oss ta emot dina paket och du kan hämta ut dem när det passar dig. Läs mer om tjänsten här.

Erikshjälpen Secondhand.se

erikshjalpen-kok-inredning
(Foto: Erikshjälpen)
erikshjalpen-duka-gron
(Foto: Erikshjälpen)
erikshjalpen-bord
(Foto: Erikshjälpen)