Nu är det mycket på gång i The Lobby! Idag flyttar NJIE HOUSE in med ett helt nytt koncept som garanterat genererar spänning, kreativitet och inspirerande event. Dessutom rullar Lexus in med sin senaste nyhet.

Först ut med fysisk mediekanal

Tillsammans med Sveriges ledande musikbolag Universal Music vill NJIE HOUSE inspirera till en mer aktiv livsstil på ett sätt som aldrig gjorts förut. Under en månads tid kommer sex kända influencers leva och bo tillsammans i The Lobby’s lokaler på Regeringsgatan i Stockholm.

NJIE HOUSE kommer att fungera som en fysisk mediekanal och de medverkande profilerna är Vlad Reiser, Amanda Strand, Daniel Norlin, Linus ”zaitr0s” Andersson, Jasmine Gustafsson och Felicia Aveklew  som tillsammans har hundratusentals engagerade följare.

De kända profilerna kommer att skapa färgstarkt och underhållande innehåll som du kan ta del av på plats eller genom deras kanaler. Ett helt nytt och unikt Youtube-experiment som The Lobby har fått äran att vara värd för.

njie-house-thelobby1
(Foto: Peter Frantzell /AMF Fastigheter )

Så ska de öka medvetenheten

Hälsoföretaget NJIE är kända för sina innovationer och banbrytande produkter. Nu gör de revolution tillsammans med Universal för att öka medvetenheten kring hälsa och träning ytterligare.

Förutom att förse svenskarna med proteinberikade mellanmål och snacks vill NJIE uppmuntra alla att ta nästa steg mot en hälsosammare livsstil. De tar sig an utmaningen att förändra samhället och inspirera till träning och rörelse.

Ja-sägare och musikfantaster

Universal Music är heller inte de som tackar nej till ett spännande experiment. Under åren har de samarbetat med flera stora företag med målet att föra samman varumärken med artister, musik och underhållning.

”Genom att vara i The Lobby har vi möjligheten att förflytta det sociala experimentet NJIE HOUSE från den digitala skärmen till ett fysiskt fönster i centrala Stockholm. Och genom detta vara i framkant inom koncept och aktiviteter på sociala medie-plattformar”, säger Daniel Persson, Projektledare Universal Music i ett pressmeddelande.

Följ den kreativa resan genom The Lobby’s kanaler och gör dig redo för ett socialt experiment som garanterar underhållning och evenemang på en ny nivå.

Nyhet på fyra hjul

Dessutom äntrar Lexus The Lobby med sin nylanserade bil Lexus UX – ritad av en kvinnlig ingenjör. Läs mer om detta i vår intervju nästa vecka.

Med andra ord händer det mycket grejer i The Lobby i veckan – stay tuned…

NJIE HOUSE

UNIVERSAL MUSIC

njie-house-alla
(Foto: Peter Frantzell /AMF Fastigheter )
njie-house-alla2
(Foto: Peter Frantzell /AMF Fastigheter )