En fartfylld vardag i ständig rörelse kräver en garderob som går att anpassa till det mesta, oavsett tid och plats. Med rätt väska på axeln blir livet enklare och möjligheterna många.

Två vänner med höga ambitioner

Joanna Bark och Elena Ekström lever ett färgstarkt liv. De två vännerna jobbar överallt, njuter av långa spontanmiddagar och är ständigt på språng. Att bära runt på datorn, skissblocket, matlådan och träningskläderna varje dag är svårt – men inte omöjligt.

När tillhörigheterna blev för många och händerna fulla föddes Bukvy och idén om den ultimata väskan. Efter många timmar av design, konstruktion och hantverk nåddes perfektion. Slutresultatet blev ”The Bukvy Bag”.

Så blir väskan din bästa vän

Drömmen är att skapa ett överlevnadskit i form av en väska som uppfyller alla krav utan att tappa stilen. Då slipper du lägga onödiga pengar på ensidiga väskor som tillslut står och samlar damm längst bak i garderoben.

bukvy-bag-yellow
(Foto: Bukvy)

Från morgon till dag, till kväll och natt – med samma accessoarer. Powerkvinna på dagen och kvällsnjutare när solen gått ner. Med en väska från Bukvy kan inget stoppa dig från att vara den bästa versionen av dig själv.

En balansgång mot hållbarhet

Bakom väskans design finns visionen om att skapa en balans mellan rörelse, estetik och funktion på ett transparent och hållbart sätt. Långsamt mode, minimalism och hög kvalitet är nycklarna till framgång.

Hellre äga en liten garderob med ett fåtal favoriter, än att leva i ett överflöd. Det mår både vi och jordklotet bra av.

The Bukvy way

Att arbeta med ”Slow Fashion” handlar om hållbarhet. Bukvy använder läder i hög kvalitet från Europa, samarbetar med partners som garanterar goda arbetsvillkor och håller farliga gifter långt borta från produkterna.

En viktig milstolpe är nådd och Bukvy’s första veganska väska ”The Vegan Bo Bardi” är här. Det har varit en lång jakt på ett veganskt material med samma egenskaper som läder, fritt från plast och andra skadliga ämnen.

Upptäck accessoarerna från Bukvy i The Lobby eller besök webshopen här.

BUKVY

bukvy-bag-black
(Foto: Bukvy)
bukvy-fanny-pack
(Foto: Bukvy)
bukvy-small-brown
(Foto: Bukvy)